lördag 11 januari 2014

2013 i korta drag!


 Här hemma har vissa stora projekt blivit gjorda.

Först sattes nytt plåttak på boden  och sen byttes vindskivor och gavelplåtarna på bostadshusets tak. Det blev så fint :)

Vi gjorde ett tappert försök att tvätta huset oxå, det blev nästan klart, jag skulle göra den entrésidan men kom av mig av vad jag inte ens minns...jag har alltså något kul att e fram mot i vår ;)

Sedan tidigare somrar så har jag lärt mig att de odlingslådor som fanns på tomten när vi flyttade hit inte är optimalt placerade. Det gäller både för mig själv och växterna, platsen är ganska mörk och de står så att vi inte naturligt går förbi dem varje dag, (glömmer att vattna då ;).) Jag målade två pallkragar svarta och satte dem på den övre gräsmattan ovanför parkeringen. Ställde vår vita parkbänk mellan dem och vips så blev det en naturlig plats att hänga vid!

Sådde för första gången med såband, det blev dill och som de växte, det är svårt att se på bilen här intill men den blev galet hög och luktade så gott.
Det blev även morötter och blandsallad.

Satte även luktärt vid hörnet av den närmast vägen och den växte sig så fin :)

Inomhus har vi inte gjort några stora projekt. Bytt soffa, möblerat om Jespers rum, kastat ut skrivbordet så kontoret blev lite luftigare, skönare att kunna ha hundbäddarna mot väggen än att ha dem mitt i rummet.

2014 är fortfarande ett oskrivet blad vad gäller hus och trädgård men snart är det dags att göra något typ av prio. En sak skall jag komma ihåg, uppdatera här oftare så jag minns vad vi gör, det händer mer än vad man minns.

/L

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar