måndag 25 februari 2013

Februari i trädgården


Jesper har varit hemma och haft skyhög feber i en vecka nu men äntligen börjar det släppa. I dag tog vi oss ut i solskenet och tog lite luft. Passade så klart på att i dagsljus kolla runt lite i trädgården för att se hur det ser ut. I morse när vi åt frukost såg jag rhododendron sloka utanför köksfönstret men efter några timmar stod bladen frodiga och gröna rakt ut som de ska, lustig blomma det där som är så "levande" året runt.Den uppstammade syrenen som står i kruka utanför ytterdörren verkar klara sig, den har satt knopp och jag hoppas att den blir lika fin och blommar i sommar igen.

Efter en promenad med hundarna tog vi en fika i solen vid farstun. passade på att fylla på frön till fåglarna och hänga upp fler talgbollar.

Nu hoppas vi på en fortsatt frisk vår!

Bilder: Buxbom köpte jag till julen och den är lika grön och fin fortfarande. De stackars fåglarna borde få lite nya bon, det är lite väl luftigt det där... Trädgårdsstolen får stå ut med väder och vind men det är skönt att alltid ha en plats i solen. Hararna har hittat ända in på tomten, de har varit ganska sällsynta i omgivningen tidigare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar