söndag 23 februari 2014

Afternoon tea som sätter spår!

Fick presentkort på Zetas av Annelie på min födelsedag och nu var det dags att åka dit. Hade sett på Victorias blogg att de börjat med Afternoon tea vilket lockade då deras trädgårdscafé alltid levererar bästa tänkbara av, ja allt faktiskt.

Annelie bokade plats åt oss och Anette, en jobbarkompis, förra söndagen. Vi kom ganska tidigt så vi fick gott om tid att spendera i butiken först. Väl till bords fick vi de godaste scones jag ätit någonsin med tillbehör, snittar och avslutningsvis citronbiskvie och en chokladruta med lakritskola och havssalt. Till och med det ekologiska the som serverades smakade underbart.

Väl vid kassan så var det som vanligt inga problem att göra av med hela presentkortet och lite därtill. Bland annat köpte jag pärlhyacinter som syns på bilden. (Vår kamera är trasig så det blir mobilbilder numer, trist...)
Veckan som gått var det sportlov, J blev dock sjuk så inget blev väl direkt som planerat så nu hoppas vi på en normal vecka med glada tillrop :). Helgen har gått i städnings & rensningens tecken, skurade tvättstugan och tog bort de sista juldekorationerna ute som ljusslinga och granris på furstutrappen.

Såg OS-finalen i hockeyn i dag, otroligt att Sverige kom hela vägen dit, bra gjort men så klart hade det suttit fint med ett guld.

/L

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar